Barion Pixel
A weboldal a felhasználói élmény érdekében cookiekat használ.

Megjelenéseink

A Flor Kft. évek óta jelen van a Balatonon és néhány esemény kapcsán az Adriai tengeren.

A Flor vitorlása a Balatonon

A vitorlázásban, ahogy más sportágakban vagy akár az üzleti életben, elengedhetetlen a sportszerűség, az erős versenyszellem, a folyamatos fejlődésre való igény, a dinamizmus, a gyors és pontos reagálás környezetünk változásaira.

Tevékenységünkben aktívan jelen van a természet, és a víz szeretete. A vitorlázásban is, és a higiéniai iparban is a két legfontosabb tényező a víz és az ember.

Mi a Flornál hiszünk abban, hogy hazánk vizeinek állapotáért kollektív felelősség terhel minket. A Flor hosszú távon elkötelezett a környezetvédelem iránt, ennek jegyében pedig folyamatosan törekszünk új, környezetbarát és ergonomikus termékek és technológiák meghonosítására a hazai piacon.

A környezettudatosság hosszú fejlődésen esett át az elmúlt két évtizedben, azonban az iparág szereplői számtalan olyan technológiai újítást vezettek be, amiből látszik: a fejlődés nem állt meg. Fenntartható, lebomló tisztítószerek; a veszteségeket minimalizáló papíradagoló rendszerek; valamint víz-, vegyszer- és energiatakarékos takarítógépek új generációi gondoskodnak arról, hogy a higiéniai iparág is felelős gyakorlatokat alkalmazzon. A Flor küldetése ezen innovációk elterjesztése Magyarországon

A vitorlás sport szponzorációja kettős célt szolgál. Egyfelől kifejezi elhivatottságunkat a környezetvédelem terén, másfelől az emberek figyelmét is felhívja ezen cél fontosságára, a vitorlázás szépségeire és persze a Flor márkanévre is.

A Flor vitorlásai a Balatonon

A kettős cél elérésének régóta nagyszerű módja az általunk támogatott balatoni vitorlásflotta. Gyerekek, sportolók, lelkes hobbisták, pihenni vágyó turisták és üzleti döntéshozók ismerhették meg cégünk nevét és természetvédelmi törekvéseit. Ügyfeleink, beszállítóink, kollégáink gyakran küldenek képeket a hajókról ilyenkor mindig tudjuk, hogy üzenetünk célba ért. Legutóbb a Margaret Island – Legszebb szavak című klipjében voltunk jelen (2:30 másodperctől), ami minden bizonnyal még tovább öregbíti jó hírünket. A videóklip megtekinthető az alábbi linken.

Margaret Island - Legszebb szavak

A Flor Kft. és a vitorlázás partnersége sikeres, és virágzó együttműködés és híven reprezentálja az általunk képviselt alapértékeket. Mindannyiunk közös érdeke, hogy gyermekeinknek, unokáinknak is megőrizzük a Balaton festői szépségét, a víz, a nap, a szél, a vitorlázás és nem utolsósorban a környezetünk által nyújtott, feledhetetlen élményeket. A Flor megjelenése vitorlázásokon cégünket, a természettel és kellemes élményekkel köti össze. Munkánk során ugyanezt kínáljuk ügyfeleinknek.

Betöltés
Betöltés