Barion Pixel
A weboldal a felhasználói élmény érdekében cookiekat használ.

Sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos seprés

A takarítási folyamat legköltségesebb eleme a munkaerő. Ezért célszerű a takarító személyzet számra olyan felszereléseket biztosítani, melyekkel minél gyorsabban, minél nagyobb területet tudnak megtisztítani, természetesen a megfelelő higiéniai színvonal megtartása mellett.

Fimap Broom seprőgép
GFI106880
Terület: 10 - 100 m²
Fimap FSM seprőgép
GFI108660
Terület: 500 - 1 200 m²
Fimap FSW5 B seprőgép
GFI111051_1
Terület: 500 - 2 600 m²
Fimap FSr B seprőgép, egy oldalkefével
GFI106411
Terület: 2 000 - 15 000 m²
Fimap FSr B seprőgép, két oldalkefével
GFI106551
Terület: 2 000 - 15 000 m²

A kisebb területek seprése nem jelent komoly kihívást, de a nagy méretű ipari csarnokok, vagy kár kültéri területek, mint például piacterek seprése emberi erővel rendkívül költséges, sőt, sok esetben egész egyszerűen megoldhatatlan. Az ilyen típusú problémákra nyújtanak megoldást a minőségi ipari seprőgépek.

Ipari területek, hangárcsarnokok, parkolók, udvarok tisztítása még sosem volt ilyen egyszerű feladat! A seprőgépek a terület méretétől függően többféle munkaszélességben állnak rendelkezésére. Emellett tekintélyes méretű gyűjtőtartállyal rendelkeznek annak érdekében, hogy ne kelljen túl gyakran megállni a munkával a por kiürítése miatt. Fedett kialakításuknak és egy vagy kétoldali keféjüknek köszönhetően a seprőgépek megakadályozzák, hogy a por nagy mennyiségben szálljon a takarítás közben, így a szennyeződések gyorsan és könnyedén összeseperhetők.

Kézi seprőgépek

Ha a tisztítandó terület mérete még nem indokol egy ráülős seprőgépet, de már van akkor, hogy megérj géppel seperni, a kézi seprőgépeket Önnek találták ki. Többszörös sebességgel végezhetjük a sepregetési feladatokat ennek a készüléknek a segítségével. Kiszereléstől és mérettől függően választhatunk olyan seprőgépet, ami 10-100 négyzetméter területen tud könnyedén dolgozni, de nagyobb verziók akár 500-1200 négyzetméternyi területtel is képesek megbirkózni. A kisebb típusok tökéletesen alkalmazhatók darabos szennyeződések eltávolításához, emellett kompakt és lapos kialakításuknak köszönhetően bútorok és pultok alá is könnyen beférkőznek. Kis méretükhöz kis súly is tartozik, ami helytakarékosságot és könnyű szállíthatóságot eredményez. Egyoldali kefével is vásárolható, de a seprőgép két oldali kefével még jobban megkönnyíti a munkát. A kézi seprőgépek tisztítószélessége pedig elérheti akár a 65 cm-t is.

Elektromos seprőgépek

Igazán nagy területek esetén, ahol már nem elég a gyalogkíséretű seprőgépek használata, érdemes elgondolkodni ráülős seprőgép beszerzésén. Ezek a készülékek már 2000 négyzetméter felett alkalmazhatók, és akár 15000 négyzetméternyi területig javasolhatók sepregetési munkák ellátására. Ajánlottak ipari területek, rendezvény helyszínek, parkok, töltőállomások és parkolók tisztítására, akár olyan területeken is, ahol nagyobb szennyeződéseket, például kavicsot vagy cigarettacsikkeket szükséges felszedni.

A seprőgépek egy vagy két oldalkefével, illetve hengerkefével is el vannak látva, így még gyorsabb és hatékonyabb velük a munka. 12 és 24 V-os meghajtó akkumulátor biztosítja a seprőgépek működését, így egy óra alatt akár 4500 négyzetméternyi terület is letisztítható, és kábelekhez sem lesz kötve a készülék. A 100 cm-es tisztítószélesség is a sepregetési munka időszükségletét hivatott csökkenteni. A tartálynak köszönhetően nem kell a szálló porral bajlódni, és már a kézi hajtás sem fárasztja le a seprő gépet kezelő személyt. A Fimap többféle típusban gyárt gyalogkíséretű és ráülős seprőgépeket annak érdekében, hogy megtalálhassa a tökéletes seprőgépet a megfelelő területre és az Ön számára fontos feladatok ellátására.

Betöltés
Betöltés