Vikan termékek 250 mm
Vikan: Első az élelmiszerbiztonságban
A színkódolás – a Vikan mára iparági standarddá vált innovációja – jelentős mértékben csökkenti a kereszt-szennyezést, az élelmiszerbiztonsági problémák egyik fő okát. Színkódok segítségével biztosítható, hogy az egyes eszközök kizárólag a saját területükön kerüljenek alkalmazásra.
Járjon egy lépéssel az auditorok előtt!
A lean elveket követve a Vikan termékek láthatóvá teszik a tevékenységben keletkező problémákat. Az eszközök így a higiéniai elvárások megvalósításán túl a folyamatmenedzsment és a minőségbiztosítási rendszer kulcsfontosságú komponensei is.
A színkódolt Vikan higiéniai termékprogram a takarítóeszközök különválasztásával szembeni minden igényt kielégít, továbbá a HACCP előírásoknak és a legfőbb élelmiszerbiztonsági szabványoknak is megfelel (FSSC 22000, BRC, IFS és SQF).