Barion Pixel
A weboldal a felhasználói élmény érdekében cookiekat használ.

Gyakran ismétlődő kérdések

Sajnos magánszemélyek kiszolgálására jelenleg nincs mód. Cégünk kínálatában több olyan termék is megtalálható, melyek szakszerű alkalmazást kívánnak meg, így fogyasztói forgalomba nem kerülhetnek. Cégünk kizárólag közületeket és egyéni vállalkozókat szolgál ki. A vásárlás előfeltétele az adószám megléte.

Cégünk kizárólag közületeket és egyéni vállalkozókat szolgál ki. Adószám nélküli vásárlásra csak azon szervezeteknek van lehetősége, amik számára az Adótörvény nem teszi kötelezővé annak kiváltását. Ilyenek többek közt a társasházak.

Fontos tudni, hogy adószám hiányában önálló regisztrációra technikai okokból nincs mód. Ilyen esetben, kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal. Kollégáink készséggel segítenek a hozzáférése létrehozásában.

Ha vevőkódja nem a weboldalon történő regisztrációval jött létre, akkor a szállítási és fizetési beállításai egyaránt a rendszerünkben korábban beállítottak szerint kerülnek meghatározásra. Ezek változtatására a rendelés leadásakor nincs lehetőség. Alapbeállításait azonban bármikor módosíthatja – ehhez, kérjük, keresse kapcsolattartóját vagy lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal.
Betöltés
Betöltés