Barion Pixel
A weboldal a felhasználói élmény érdekében cookiekat használ.

Rólunk

A Flor Magyarország egyik vezető higiéniai disztribúciós vállalataként 1999 óta szolgálja vevőit. Portfoliójában a tisztítószerek, higiéniai papírok, tisztítóeszközök és takarítógépek mellett az ipar és a HoReCa szektor számára szükséges speciális termékek egyaránt megtalálhatók. A vásárlók igényeinek kiszolgálását országos expressz kiszállítási szolgáltatás és takarítógép gyorsszerviz segíti.

Az elmúlt két évtized sikeres erőfeszítéseinek eredményeként a Flor a higiéniai és ipari tisztítási piac meghatározó szereplőjévé vált. Dinamikus csapata, nemzetközi háttere és 1500 m² területű logisztikai központja nemzetközi és hazai partnerek számára egyaránt piacvezető szolgáltatást biztosít. A vevői elégedettség kiemelten fontos cél a Flor csapata számára.

Cégünk kiemelten fontosnak tartja a jövő kihívásaihoz való alkalmazkodást. Innovatív technológiai megoldásaink egyszerű és költséghatékony működést biztosítanak vevőink számára, miközben dinamikusan alkalmazkodnak a piaci változásokhoz.

Szolgáltatásaink

  • Közvetlen és személyes vevőkapcsolat
  • Költséghatékony higiéniai stratégia kialakítása
  • Műszaki segítségnyújtás
  • Országos expressz kiszállítás
  • Országos takarítógép gyorsszerviz
  • Lízingkonstrukciók
  • Alkatrészellátás raktárról
  • Értékesítési utógondozás
  • Oktatás és tréning

Minőség

A Flor elkötelezett a termékek és szolgáltatások magas színvonala mellett. A folytonos megbízhatóság és környezeti felelősség biztosítására cégünk megfelel az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 normáknak. Belső folyamataink rendszeres felülvizsgálata a folyamatos fejlődés és proaktív működés záloga.

Együttműködés

A Flor számára a kooperativitás kiemelt alapérték, mely a vevőinkkel való munkában legalább annyira fontos, mint kollégáink közt. A jól működő csapatmunka elengedhetetlen feltétele végfelhasználóink elégedettségének.

Költséghatékonyság

Cégünk one-stop-shop szolgáltatásának köszönhetően vásárlóink a leginkább megfelelő termékek mindegyikét egy helyről tudják beszerezni. A széles portfolió a végfelhasználó minden szempontját figyelembe vevő megoldások kidolgozását teszi lehetővé. Az egy pontról történő beszerzés pedig az adminisztratív költségek csökkentése mellett a vevői igények mélyebb megértését is eredményezi.

Környezet

A Flor célja az iparágban keletkező emissziók, csomagolási hulladékok és a felhasznált energia folyamatos csökkentése. A kínálatban megtalálható vezető gyártók a legfrissebb környezeti előírásokat követik, melyet a gyártás EMAS, valamint a termékek Cradle 2 Cradle, Nordic Swan és EU ökocímke minősítése is demonstrál. A környezeti szempontok a működésünket biztosító többi partner kiválasztásakor is fontos szerepet játszanak.

Egészség és biztonság

A költségek és a környezetvédelem a vállalati döntéshozatal fontos aspektusai. Mi azonban azt sem felejtjük el, hogy termékeinket nap mint nap emberek ezrei használják. Az ő egészségük és biztonságuk kiemelt fontossággal bír, amikor csapatunk a legkisebb alkalmazási kockázatokkal bíró innovációk bevezetésén fáradozik.

Betöltés
Betöltés