Barion Pixel
A weboldal a felhasználói élmény érdekében cookiekat használ.

Szállítási feltételek

A Flor.hu webáruházon megrendelt termékek átvételére kétféle módot biztosítunk:

Kiszállítás esetén cégünk vagy kiszállító partnerünk az ország teljes területén célba juttatja megrendelését. Szállítási díjunk egységesen nettó 1 980 Ft.

Telephelyi átvételre központi raktárunkban van lehetőség nyitvatartási időben. Az épület megközelíthetőségéről és a mindenkori nyitvatartásunk részleteiről Kapcsolat oldalunkon tájékozódhat.

Kérjük, a rendelés leadása után várja meg Ügyfélszolgálatunk írásos visszaigazolását az átvétel várható legkorábbi időpontjáról.

További feltételek

Kiszállítási szolgáltatásunk keretében megrendelését a megadott címre, kapuig szállítjuk ki. Standard kiszállításunk az emeletre vagy mélygarázsba történő szállítást nem tartalmazza. Amennyiben különleges igénye van kézbesítés pontos helyét illetően, úgy kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal. A különleges kiszállítási opciók az egyedi igények függvényében többletköltséggel bírhatnak, melyről kollégáink előzetes tájékoztatást nyújtanak.

Standard kiszállításkor tételes áruátvételre nincs mód. Szállító kollégánk vagy partnerünk feladata a küldemény átadása. Annak megbontását és ellenőrzését az átadás pillanatában nem kötelessége megvárni. Ha a kiszállított küldeményen nyilvánvaló külsérelmi nyomok láthatók vagy a küldemény nyilvánvalóan hiányos, akkor az átvétel pillanatában legyen szíves ezt jelezni a szállító kolléga felé és kérni a jegyzőkönyv felvételét! Ezt követően, kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal, hogy mielőbb rendezhessük a problémát.

A küldeményben található árucikkek nem nyilvánvaló, a küldemény megbontását követően kiderülő sérüléseivel, hibáival és hiányosságával kapcsolatosan, kérjük, keresse utólag Ügyfélszolgálatunkat, vagy jelezze a problémát a Visszaküldési feltételeinkben leírt módon.

Betöltés
Betöltés