Barion Pixel
A weboldal a felhasználói élmény érdekében cookiekat használ.

Visszaküldési feltételek

A Flor.hu webáruházon lehetőséget biztosítunk a megvásárolt termék visszaküldésére.

A visszaküldési folyamatot a webáruház Felhasználói fiók oldalán lehet elindítani. Ehhez, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Kattintson a Számlatörténet menüpontra.
  2. A megjelenő űrlap segítségével keresse meg, vagy a listából válassza ki azt a számlát, amin a visszaküldendő termékek szerepelnek.
  3. Kattintson a számla sorában a Részletek linkre.
  4. A számla részletes nézetében kattintson a Termék visszaküldése gombra.

A kérelem tartalmát az alábbi lépésekben lehet megadni:

  1. A visszaküldeni kívánt termék vagy termékek kiválasztása, és a kérelemhez való hozzáadása.
  2. A visszaküldeni kívánt mennyiségek megjelölése. A visszaküldendő mennyiség nem haladhatja meg az adott számlasoron átvett mennyiséget.
  3. A visszaküldendő tételek Megjegyzés mezőjében legyen szíves feltüntetni a visszaküldés indokát – abban az esetben is, ha a visszaküldés lehetőségével általános elállás formájában kíván élni.
  4. Indokolt esetben (pl. az áru sérülése vagy más hibája esetén) fényképet vagy fényképeket is csatolhat a kérelemhez. Fénykép csatolása nem kötelező a kérelem rögzítése során, ugyanakkor felgyorsíthatja a visszaküldési kérelem elbírálását. Amennyiben a kérelem jogosságának megítéléséhez szükséges, Ügyfélszolgálatunk lehet, hogy e-mailben további fényképeket kér majd.
  5. A kitöltött kérelmet elküldeni a Visszaküldési kérelem rögzítése gomb megnyomásával kell.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy cégünk a fent leírtaktól eltérő formában eljuttatott visszaküldési igényeket érvénytelennek tekinti, és kérheti azok fent leírt módon való rögzítését. A más formában eljuttatott visszaküldési igények ténye nem bír halasztó hatállyal a visszaküldési kérelemre vonatkozó határidő tekintetében.

A visszavételre szánt termékeket előzetes egyeztetés hiányában, kérjük, ne hozza vissza, illetve ne küldje vissza cégünkhöz. Ezek felvételéről és visszajuttatásáról telefonos egyeztetést követően gondoskodunk.

További feltételek

Amennyiben nem elégedett a megvásárolt termékekkel, de azok nem hibásak és nem sérültek, akkor visszaküldési kérelme általános elállásnak minősül. Ilyen esetben termékeket kizárólag a számla kiállításától számított 30 napon belül és kizárólag abban az esetben veszünk vissza, amennyiben erre vonatkozóan előzetes megállapodás születik. Általános elállás esetében az érintett cikkeket legfeljebb az eredeti vételár 60 százalékán vásároljuk vissza. A visszavételről cégünk minden esetben saját hatáskörben, egyéni mérlegelés után dönt. A visszavétel esetleges elutasítása esetén a fizetési kötelezettség a számla teljes összegére fennáll.

A jóvá nem hagyott áru visszaküldéssel kapcsolatban felmerült költségeket és felelősséget nem áll módunkban átvállalni.

Egyedileg rendelt, felbontott vagy használt termékek visszavételére nem tudunk lehetőséget biztosítani.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy webáruházunkon keresztül kizárólag közületeket szolgálunk ki, fogyasztói értékesítés nem történik. A fogyasztóvédelmi jogszabályok internetes kereskedelemre vonatkozó részei így a webáruházunkon történő vásárlásokra nem érvényesek, azok esetében Általános Szerződési Feltételeink a mérvadók.

Betöltés
Betöltés