Barion Pixel
A weboldal a felhasználói élmény érdekében cookiekat használ.

Élelmiszeripar 20 l (23.4 kg) - 5 kg

Az élelmiszeriparban rendkívül fontos a megfelelő fertőtlenítő és tisztítószerek használata és a rendszeres, terv alapú takarítás, a HACCP rendszer elemeinek megvalósítása. Az élelmiszer-higiénia fontossága alapvető, mivel minden ember napi szinten kerül kapcsolatba feldolgozott élelmiszerrel, legyen szó akár készételről, akár alapanyagról. A gyártási folyamatnak biztosítania kell, hogy a feldolgozás során az élelmiszer nem szennyeződik sem kórokozókkal, sem vegyi anyagokkal, hiszen csak így biztosítható, hogy az élelmiszer táplálja a szervezetet, ne pedig károsítsa azt. Az élelmiszerbiztonság mellett fontos a működési, üzemi hatékonyság. A különböző vállalatoknak eltérő igényeik vannak, a professzionális tisztítószerek pedig lehetővé teszik, hogy ezeket az igényeket a leghatékonyabban kiszolgáljuk, így a takarítás gyorsabb és eredményesebb lesz, ezzel pedig idő és pénz takarítható meg. Minden márka csak annyit ér, mint a hírneve, az élelmiszeriparban pedig a jó hír egyik záloga biztonság.

3 termék
Rendezés:
Megtekintés:
Chemipur L 200 Alu élelmip. tisztítószer, 5 kg
Cikkszám HU3143-5 72 készleten
kanna 5 kg 5 kg
6 050,00 Ft
DI Hypofoam VF6 NV 20 l (23,4 kg), élelm. tisztító
Cikkszám DI7519439 rendelhető
kanna 20 l (23.4 kg) 23,4 kg
29 983,00 Ft
Chemipur CL 80 élelmip. tisztítószer, 5 kg
Cikkszám HU3448-5 6 készleten
kanna 5 kg 5 kg
3 433,00 Ft
0kiválasztott termékek
    Betöltés
    Betöltés